Zakelijk / VIP Vervoer

Mercedes-Benz GLSTaxi Bert Belgium Aalst Lede zorgt er ten alle tijden voor dat  uw nationale en/of internationale zakelijke relaties op een professionele manier worden vervoerd. Onze medewerkers  zijn zeer voorkomend en spreken Nederlands met notie van de Engelse en Franse taal.  Wij zorgen voor een soepel snel en vooral ook veilig vervoer door professionals. Als het gaat om vervoer zorgen wij ervoor dat U een goed indruk maakt op al uw relaties.

Directie vervoer / V.I.P Vervoer

Of het nu gaat om directievervoer of VIP- service, U bent met Taxi Bert Belgium Aalst Lede aan het juiste adres  als het gaat om vervoer met net dat stukje extra service. Onze wagens zijn zeer comfortabel uitgerust en geven de uitstraling die men op een hoger niveau verwacht. Onze medewerkers  zorgen voor een veilige  stijlvolle en vooral discrete ervaring .

Indien u op zoek bent naar service op niveau dan steelt Taxi Bert Belgium Aalst Lede de show. Voor meer informatie of prijsopgave  bel 0032 (0) 473 31 21 69  of e-mail naar info@taxibelgium.com wij zorgen voor een discrete afhandeling van uw aanvraag of verzoek.

Mercedes-Benz GLS
Mercedes-Benz GLS