Zakelijk / VIP Vervoer

BMW 7-SerieTaxi Bert zorgt er ten alle tijden voor dat uw nationale en/of internationale zakelijke relaties op een professionele manier worden vervoerd. Onze medewerkers  zijn zeer voorkomend en spreken Nederlands met een notie van Engels en Frans.  Wij zorgen voor een soepel, snel en vooral veilig vervoer door professionals. Als het gaat om vervoer zorgen wij ervoor dat u een goede indruk maakt op al uw relaties.

Directie vervoer / V.I.P Vervoer

Of het nu gaat om directievervoer of VIP-service, u bent met Taxi Bert aan het juiste adres als het gaat om vervoer met net dat stukje extra service. Onze wagens zijn zeer comfortabel uitgerust en geven de uitstraling die men op een hoger niveau verwacht. Onze medewerkers zorgen voor een veilige, stijlvolle en vooral discrete ervaring.

Indien u op zoek bent naar service op niveau dan steelt Taxi Bert de show. Voor meer informatie of prijsopgave  bel 0032 (0) 473 31 21 69  of e-mail naar info@taxibelgium.com, wij zorgen voor een discrete en correcte afhandeling van uw aanvraag of verzoek.

BMW 7-Serie
BMW 7-Serie